Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

Uutisia

PEPin tietosuojaseloste on päivitetty niin että se ottaa huomioon 25.5.2018 voimaan tulevan EU:n tietosuoja-asetuksen uudet vaatimukset.
Johtokunta on hyväksynyt seuralle viestintäsuunnitelman ja ohjeistuksen sosiaalisen median käyttöön.
PEPin johtokunnan kokous 03/2018 pidettiin 5.3.2018. Kokouksessa oli paikalla puheenjohtajan lisäksi yhdeksän johtokunnan jäsentä.
PEPin johtokunnan kokous 02/2018 pidettiin 22.1.2018. Kokouksessa oli paikalla puheenjohtajan lisäksi yhdeksän johtokunnan jäsentä.
PEPin johtokunnan vuoden ensimmäinen kokous pidettiin 8.1.2018. Kokous oli samalla johtokunnan järjestäytymiskokous. Kokouksessa oli paikalla puheenjohtajan lisäksi kahdeksan johtokunnan jäsentä ja toinen valmennuspäälliköistä. Kokouksessa sovittiin vastuualueista ja kokouskäytännöistä sekä kevään kokousaikataulu. Lisäksi hyväksyttiin muutama ajankohtainen asia.
Seuran syyskokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018 sekä tehtiin henkilövalinnat
Seuran kauden päättäjäisjuhlaa vietettiin perjantaina 24.11. Kalajärven koululla. Sali oli taas täynnä punaisia paitoja, kun vuoden aikana ansioituneita palkittiin. Juhlassa nähtiin myös freestylejalkapalloilua maailman huipulta: Alexander Wessberg.
Tänä vuonna PEPin pelaajat saavuttivat piiritason taitokilpailuissa yhteensä 25 mitalia, joista kaksi oli kultaista, 10 hopeista ja 13 pronssista.
PEPin johtokunnan kokous 8/2017 pidettiin 4.9 Ponnen majalla.
RSS ATOM