Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

Uutisia

Pohjois-Espoon Ponnen jäsenenä ja LähiTapiolan asiakkaana saat erikoisetuja
Suomen Palloliiton vuoden 2012 Grassroots -seuramme joukkueet järjestävät kaksipäiväisen Karuselliturnauksen 7.- 8.9 F09 ikäluokalle neljällä kentällä. Paikalle odotetaan yli 40 joukkuetta ja enemmän kuin 2000 vierasta. Tapahtuma on urheillullisen annin ja nuorten liikunnan tuen lisäksi oiva tilaisuus yrityksille saada näkyvyyttä ja kuuluvuutta toiminnalleen.
Taitomerkit ovat junioreille konkreettinen mittari omasta kehittymisestä. Taitokilpailulajeihin on luotu merkkisuoritusluokittelu (pronssi-hopea-kulta). Tyttöjen ja poikien eri ikäluokissa on omat merkkirajansa, jotka löytyvät taitokilpailusäännöistä.
Suomalaiset junioripelaajat harjoittelevat määrällisesti liian vähän sekä omalla ajalla että joukkuetoiminnassa. Muun muassa tämä tulos tuli ilmi Fortumin ja Suomen Palloliiton tekemässä valtakunnallisessa kyselytutkimuksessa, johon osallistui lähes 200 alle 12-vuotiaiden valmentamisessa mukana olevaa suomalaista valmentajaa, valmennuspäällikköä ja tutoria.
PEP kerää varoja nuorisotoimintaansa metallinkeräyskampanjalla, joka toteutetaan yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa.
FC11 verkkolehden numerossa 1/2013 juttua ja kuvia PEPistä
Suomen Palloliitto on myöntänyt PEPille Taitokoulu -statuksen 4.2.2013. Tunnus on merkki seuran laadukkaasta ja monipuolisesta 7-12-vuotiaiden lasten pelaajakoulutustoiminnasta.
PEPin seurasihteeriksi on nimetty Anu Niskanen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen palkkatuella
RSS ATOM