Kauden päättäjäisissä palkitsemisia ja tähtiesiintyjä

26.11.2017





Seuran kauden päättäjäisjuhlaa vietettiin perjantaina 24.11. Kalajärven koululla. Sali oli taas täynnä punaisia paitoja, kun vuoden aikana ansioituneita palkittiin. Juhlassa nähtiin myös freestylejalkapalloilua maailman huipulta: Alexander Wessberg.

Juhlassa kuultiin Esa Nykäsen ja Timo Pärnäsen puheet, joiden jälkeen palkittiin jokaisen joukkueen Vuoden pelaaja ja Vuoden tsemppari. Palkitut olivat: 

PEP 11-12 Alex Reid ja tsemppari Eino Ylä-Mella, P10 Ilari Matikainen ja tsemppari Huuko Peltoranta, T09-10 Jessie Morbin ja tsemppari Janni Niemi, P09 Joni Koistinen ja tsemppari Joonatan Uramo, T08 Stella Tillgren ja tsemppari Emma Hartikainen, P08 Janne Konu ja tsemppari Anton Lallimo, T07 Iida Roth ja tsemppari Maija Kanerva, P07 Joonatan Rapo ja tsemppari Toni Kiljunen, T06 Viivi Pietilä ja tsemppari Meri Leitsamo, P06 Kosti Arola ja tsemppari Daniel Sohlberg, T05 Milla Salomaa ja tsemppari Nella Meriläinen, P05 Linus Seger ja tsemppari Vilho Erlamo, T04 Aada Lindeman ja tsemppari Kaisa Paavonen, P03-04 Jaakko Rämä ja tsemppari Tuuri Huimasalo, T03 Lara Lahti ja tsemppari Nora Moisio, P01 Jopi Haverinen ja tsemppari Leevi Toivonen, Miehet: Ville Mäkinen ja tsemppari Matthias Vuorenheimo, Old Boys: Ari Nakari ja tsemppari Jari Savolainen.

Lisäksi piirin taitokilpailuissa taitomerkin saaneet palkittiin juhlassa. Kultaa taitokilpailuissa saivat Helmi Lahtinen ja Inka Lahti. Hopeamerkkiin ylsivät Iiris Reijola, Lara Lahti, Miko Laukkanen, Kiira Aarnio, Kaisa Fagerström, Nea Kylli, Hertta Riipinen, Lenni Antila, Eero Vaahersalo ja Iisa Sandberg. Pronssimerkin arvoisen suorituksen tekivät Lyyti Puttonen, Nora Moisio, Irea Virtanen Espejo, Jenna Haverinen, Ratima (Viu) Luangsawat, Meri Leitsamo, Essi Miikkulainen, Jami Juslin, Jere Karhu, Juho Kuokkanen, Viivi Pietilä, Miska Kangosjärvi ja Kalle Kyllinen.

Perinteen mukaisesti palkittiin Vuoden toimijat sekä tyttö- että poikafutiksen puolelta. Tänä vuonna palkinnot saivat ansioituneesta työstään valmentajina Tomi Miikkulainen ja Pasi Haverinen. Seura muisti myös valmennuspäälliköitä Timo Pärnästä ja Elina Kurosta hyvästä työstään vuoden aikana.

Vuoden joukkeena palkittiin P01, joka on ollut olemassa jo pitkään ja on tällä hetkellä seuran pitkäikäisin joukkue. Hämmästyttävästi joukkue on onnistunut säilymään yhtenäisenä läpi murrosiän drop out -vuosienkin ja jopa kasvattanut pelaajamääräänsä. Tänä vuonna joukkueesta on noustu pelaamaan myös PEPin miesten joukkueeseen. Joukkueessa on myös yksi seuran parhaista osallistumisprosenteista poikajoukkueissa.

Juhlassa nähtiin vielä huippuesiintyjä, kun freestylejalkapalloilija Alexander Wessberg saapui haastateltavaksi ja esiintymään. Huikean taituruuden esittämisen lisäksi Alexander jaksoi jakaa nimmareita, poseerata junnujen kanssa kuvissa, näyttää vielä pari temppua pyynnöstä sekä opettaa temppuja. Alexander olikin pitkään juhlaohjelman päätyttyä fanien ympäröimänä.

Seura kiittää pelaajia, työntekijöitä, vapaaehtoisia sekä pelaajien lähipiiriä kuluneesta kaudesta!