Nuori graafisen suunnittelun opiskelija seuran uuden ilmeen takana

18.11.2018PEP uudisti tänä syksynä yhdistysilmeensä. Uusi logo ja ilme julkistettiin seuran kauden päättäjäisissä viime perjantaina. Uuden ilmeen takana on pohjoisespoolainen Altti Antila.

Ilmeen suunnittelija Altti Antila, 18, opiskelee viimeistä vuotta Vantaan Variassa kuvallisen ilmaisun koulutusohjelmassa graafista suunnittelua. Viime keväänä Altti teki lisäksi päättötyön Espoon kuvataidekoulun digitaalisen taiteen opinnoistaan. Altti on asunut Niipperissä ja Kalajärvellä pian 9 vuotta. Niipperin koulusta hän lähti Viherlaakson yläkouluun kuvisluokalle ja sieltä Variaan opiskelemaan graafista suunnittelua. Altti on myös entinen PEPin harrastaja. Hän oli mukana seuran toiminnassa muutaman vuoden ajan 10-11-vuotiaana.

Uudella logolla haluttiin modernisoida seuran ilmettä ja tuoda logo tälle vuosituhannelle. Uusi logo ilmentää seuraa nimenomaan jalkapalloseurana. Logoon tuotiin myös seuran perustamisvuosi sekä saavutettu asema Olympiakomitean nimeämänä tähtiseurana. Väreinä säilyivät tutut punainen, musta ja valkoinen. Logoa suunnitellessa käytiin läpi erilaisia vaihtoehtoja ja johtokunta ohjasi suunnittelua haluttuun suuntaan. Logoksi valikoitui vaakunaa muistuttava, kruunumainen muoto, jossa ilmeni selkeinä elementteinä tunnettu seuranimen lyhenne PEP sekä vuosiluku ja tähti.

Logon myötä uudistettiin ilmettä myös seuran nettisivuilla. Kokonaan uudistetut nettisivut julkaistaan lähiaikoina. Tällä erää entisille sivuille tuotiin uusi ylätunnus, jonka tyyliä käytetään myös seuran dokumenteissa. Tunnuksen suunnittelussa on toistettu logon kaaret ja väri, taustalla näkyy pelaajia kädet toistensa olalla kuvastaen joukkuehenkeä. Ilmeuudistuksen osat kootaan seuran graafiseen ohjeistoon.

~ Henna ~

Juttusarja PEP Henkilökuvia