PEP T06 sensaatiomaisesti HJK 110v. tyttöjen kevätturnauksen voittoon

14.4.2017


PEP T06 sensaatiomaisesti HJK 110v. tyttöjen kevätturnauksen voittoon

 

PEP T06 kirjoitti PEP:läistä historiaa voittamalla erittäin kovatasoisen, HJK:n järjestämän kutsuturnauksen viime viikonloppuna. Turnaukseen kutsuttiin 2004-2007 ikäluokkien kovimmat tyttöjoukkueet ja jo kutsun saaminen turnaukseen oli PEPille erinomainen asia ja merkki siitä, että seurassa tehdään erinomaista työtä niin seurassa kuin joukkueissa, joka näkyy siis myös seuran ulkopuolelle. 

 

2006-ikäluokan sarjaan oli kutsuttu 16 joukkuetta, 13 joukkuetta Suomesta, kuten esimerkiksi EPS, ONS, Ilves, FC Peltirumpu, LePa ja toki järjestävä seura eli HJK, Ruotsista oli mukana 3 seuraa ja näistä tunnetuin on varmasti AIK.

 

PEPin alkulohkossa oli ONS Oulusta, Enskede Ruotsista sekä Ilves Tampereelta. PEP aloitti turnauksen 0-0 tasapelillä ONSia vastaan, jatkaen sitten 1-0 voitolla Enskedeä vastaan ja illan viimeisessä pelissä Ilves kaatui komeasti 4-0 ja tästä PEP saavutti ansaitusti lohkovoiton. Puolivälierissä vastaan asettui FC Peltirumpu Kouvolasta ja tiukan pelin voittaja haettiin rankkarikisasta, jonka PEP siis voitti. Välierässä ruotsalainen Boo FF antoi PEPille tiukan haasteen, mutta tästäkin pelistä PEPin tytöt väänsivät maukkaan 1-0 voiton ja etenivät turnauksen finaaliin. Finaalissa vastaan asettui emäntäjoukkue HJK, jolle PEP hävisi viime syksyn Hippo Cupin finaalin puhtaasti 4-0, joten hampaankolosta löytyi ja revanssihenki oli voimissaan. Finaalissa PEP näytti, että tässä turnauksessa heitä ei pysäytä mikään eikä kukaan ja HJK kaatui puhtaasti 3-0 ja mestaruusjuhlat olivat valmiit.

 

HJK Kevätturnaus oli ehdoton kruunu T06-joukkueen huikealla talvikaudelle, joka toi mukanaan sekä Futsal-piirinsarjan voiton että FC Espoo Talvisarjassa T06-kilpasarjan voiton.