PEPT06 pronssille Helsinki Cupissa

21.7.2017PEP T06 uusi viimevuotisen pronssin tämän vuoden Helsinki Cupissa!

Alkusarjan ensimmäisessä ottelussa kohtasimme aina yhtä rakkaan LePan ja peli päättyi maalittomaan tasapeliin erittäin tiukan ja tarkan pelin lopputuloksena, Kaisan tolppalaukaus oli lähimpänä maalia oleva tilanne. Toisessa pelissä kohtasimme HJK/sinisen, joka on HJK:n 07-ikäluokan ykkösryhmä, ja tämän ottelun me voitimme ylivoimaisen esityksen jälkeen 6-0. Alkusarjan viimeisessä ottelussa kohtasimme HJK:n ykkösryhmän, jolle hävisimme kovan taistelun jälkeen 1-0. Sijoituimme lohkossamme toiseksi HJK:n jälkeen ja puolivälierissä kohtasimme EPS/kolibrit, joka on taas EPS:n 07-ikäluokan ykkösryhmä, ja tämän ottelun voitimme selkein numeroin 6-0. Välierässä saimme vastaan tämän vuoden kovimman 06-tyttöjoukkueen Suomessa eli EPSin, joka on voittanut tänä kesänä mm. Stadi Cupin ja Ålandia Cupin, ja tämän ottelun hävisimme niukasti lukemin 1-0.

Yksi asia on pakko nostaa tässä vielä esille eli EPS kirjoitti pelin jälkeen otteluraportin sivuileen ja mainittavaa on se, kuinka he kehuivat raportissa PEPiä, mainitsivat että vuoden sisään PEP on tehnyt suuren harppauksen ja noussut toden teolla taistelemaan kärkisijoista, tämä on hyvä osoitus siitä, että PEP on todellakin mennyt eteenpäin ja muut seurat ovat sen huomanneet. 

Loppuottelussa kohtasivat HJK ja EPS, ja tällä kertaa turnauksen voittajaksi nousi HJK maalein 1-0, ja molemmille loppuottelijoille PEP hävisi ottelunsa niukasti vain 1-0.