Perhefutis

PERHEFUTIS JATKUU TAAS SYKSYLLÄ JUVANPUISTON KOULUN SALISSA!

Perhefutis on tarkoitettu lapsen ja aikuisen yhteiseksi harrastukseksi jalkapallon parissa. Harjoituksessa huoltaja on mukana toiminnassa yhdessä lapsen kanssa. Lisäksi aikuiset saavat samalla omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua. 

Mukaan tarvitset jokaiselle lapselle oman huoltajan, joka voi olla vanhempi, isompi sisarus tai muu lapselle tuttu henkilö. Varusteeksi riittää sisäliikuntaa soveltuvat kengät, liikuntavarustus ja oma pallo jos on sekä vesipullo.

Perhefutis alkaa taas 29.9 klo 17-18 Juvanpuiston koulun salissa ja jatkuu joulukuun alkuun asti!

Hinta 100€/lapsi. (toinen lapsi samasta perheestä -10%)

HUOM! Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on yli 8.  Tunnit 29.9 - 1.12. Syysloman aikaan tunti saatetaan joutua perumaan / siirtämään, jos koulu ei ole käytössä. 

Lisätietoja perhefutiksesta seuran työntekijöiltä. 

Perhefutikseen ilmoittaudutaan seuran jäsenrekisterissä Myclubissa. Perhefutikseen voi tulla kokeilemaan matalalla kynnyksellä, ilmoittautumisen voi perua, jos lapsenne ei kokeilun jälkeen jatkakaan perhefutista. Ilmoitathan perumisesta seuran työntekijälle sähköpostilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu linkin kautta vuoden 2023 syksyn perhefutisjaksolle: https://pep.myclub.fi/groups/67846/events/6119358?pagination%5Bper%5D=50&pagination%5Bpage%5D=1