Jalkapallo

Käyttämättömät kenttävuorot


Tällä lomakkeella joukkueenjohtaja voi ilmoittaa kentän (Metsämaa, Laaksolahti, halli tai tekonurmi) käyttämättömän vuoron (esim. oman vieraspelin tai turnauksen takia vapautuvan). Tieto menee lomakkeen lähetyksen jälkeen sähköpostilla kaikille jojoille, jotka voivat halutessaan käyttää k.o. vuoron.

Vuoron käyttäjä: Mene tälle sivulle kirjautuneena ja valitse muokkaustila. Klikkaa "Lomakkeen vastaukset" nappia lomakkeen yläpuolella ja poista käyttämäsi vapaa vuoro listasta. 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Näillä sivuilla näkyy lisätietoja PEPin jalkapallotoiminnasta.

HUOM. Joukkueiden sivut on siirretty päävalikon kohtaan Joukkueet.

 

Kenttä- ja hallivuorot

 

Espoon jalkapallohallien aukioloajat 

Talvivuorot 2018-2019:Laksolahden halli, Keski-Espoon tekonurmi ja Kalajärven koulun salin vuorot

 

Alapuolella olevista linkeistä näkyy Metsämaan Piirisarjapelit.(Piirin TASO järjestelmästä):

Metsämaan kentän pelit 

 

Jalkapallon uutisia

PEP P05/06 kilpa etsii lisää pelaajia ja pitää pitää avoimet harjoitukset 4.9. ja 10.9.2015 Metsämaan kentällä klo 17-18.45. Tervetuloa mukaan, jos haluat mukaan innokkaaseen ja taitavaan poikaporukkaan. Yhteydenotot Kari.kujala@pep.fi tai 0445396653
19 pelaajaa saavutti taitomerkin ja osallistumisoikeuden piirin taitokisoihin.
Tuoreen väitöskirjatutkimuksen mukaan jalkapalloilijat mm. ennakoivat tilanteet muita aiemmin. Ohessa linkki HS:n artikkeliin aiheesta:
Suomalaiset junioripelaajat harjoittelevat määrällisesti liian vähän sekä omalla ajalla että joukkuetoiminnassa. Muun muassa tämä tulos tuli ilmi Fortumin ja Suomen Palloliiton tekemässä valtakunnallisessa kyselytutkimuksessa, johon osallistui lähes 200 alle 12-vuotiaiden valmentamisessa mukana olevaa suomalaista valmentajaa, valmennuspäällikköä ja tutoria.