Rahastonhoitaja

Rahastonhoitajan tehtävät

  • Vastaa joukkueen raha-asioista; laskutuksesta.
  • Hoitaa joukkueen rahaliikennettä seuran ja joukkueen välillä procountor ohjelmalla, ohjeet: support.procountor.com/fi/
    Katso tarkemmat tiedot maksuista:SEURATOIMINNAN MAKSUT 2024
  • Laatii alustavan budjetin joukkueen muiden toimihenkilöiden kanssa, josta muodostuu sitten joukkueen joukkuemaksu. Budjetin tulee olla läpinäkyvä ja se käydään joukkueen kanssa yhdessä läpi kaikilta osin ja varsinainen joukkuemaksu muodostuu vasta vanhempien hyväksymästä budjetista.
  • Järjestää ja organisoi joukkueen mahdolliset rahankeruutapahtumat joukkueelle yhdessä muiden toimihenkilöiden kanssa.
  • Kun pelaaja lopettaa, tarkista maksut ja ilmoita joukkueenjohtajalle kun ne ovat kunnossa.
  • Uudet rahastonhoitajat: lähetä sähköposti taloudenhoitaja@pep.fi

Pyydä seuran työntekijältä liittymislinkki JOJO/RAHIS/VARUS whatsappryhmään

Pankki

Seuran maksuliikenne hoidetaan Handelsbankenissa.

Vuoden 2017 alusta lähtien joukkueilla ei ole omia pankkitilejä, vaan ne näkyvät kustannuspaikkoina seuran taloushallintojärjestelmässä (Procountor).

Seuralla on kaksi pankkitiliä:

  • FI95 3131 1000 9315 39: käytössä laskutuksessa myClubissa
  • FI29 3131 1001 5517 81: käytössä Procountorissa

Procountor

PEPin taloushallinto hoidetaan keskitetysti Procountor-järjestelmässä.

Kaikki seuran ja joukkueiden ostolaskut käsitellään järjestelmässä. Palkanlaskennan ja kirjanpidon hoitaa tilitoimisto seuran antamien tietojen pohjalta.

Myyntilaskutus hoidetaan edelleen pääsääntöisesti myClubin kautta.

Matka- ja kululaskujen maksatus tapahtuu myös yksinomaan Procountorin kautta.


Linkkejä

PEPin Procountor ohjeita

Ohjeet seuran toimintamaksun laskutukseen:

Joukkueen laskutus tulee olla tehtynä kuun 10. pv mennessä, jotta pysyy selkeänä minkä kuun laskutuksesta on kyse. 
Laskulle tulee kirjoittaa Nimike kohtaan: "seuran toimintamaksu heinäkuu 2024" tai "seuran toimintamaksu 07/2024", jotta pelaajan on helppo tulkita mitä on laskutettu. Laskutuskategoriaksi: 3010 Seuran toimintamaksu -> kirjautuu oikealle kirjanpidon tilille. Määrä 1 ja summaksi joukkueelle kuuluva kk-kohtainen summa, suurimmalla osalla 32€/kk (tällainen laskutusrivi löytyy valmiina). 

Uusi pelaaja:
Laskutetaan myös jäsenmaksu, laskua tehdessä valitaan Nimike: jäsenmaksu -> tulee oikeat tiedot laskulle. 
Mikäli uusi pelaaja aloittaa ennen kk 15. pv häneltä laskutetaan koko kk, muutoin laskutus alkaa vasta seuraavasta kuukaudesta.

Lisenssin hankinta

Joukkueen jojo ilmoittaa seuran junioripäällikölle uudesta pelaajasta, jos pelaaja on 9-vuotias tai alle, niin seura hankkii lisenssin pelaajalle. Kun lisenssi on hankittu, seuran junioripäällikkö ilmoittaa joukkueen rahastonhoitajalle ja jäsenmaksun lisäksi laskutetaan  lisenssi normaalin kuukausilaskutuksen lisäksi.

Erikoistilanteet:
Pelaajan lopetusilmoitus tulee saada kirjallisena, whastappiin tai spostiin. Laskutus jatkuu seuraavan laskutuskauden loppuun. Eli, jos kk-laskutuksessa oleva pelaaja ilmoittaa 10,8, haluavansa lopettaa. Maksaa hän toimintamaksun 30.9. saakka. Hänellä on myös oikeus pelata siihen asti joukkueessa. Kerran tai kaksi vuodessa laskutettavat, laskutus sen kauden loppuun mikä on laskutettu. Maksettuja toimintamaksuja ei palauteta.

Loukkaantuessa laskutus sen laskutuskuukauden/kauden loppuun. Mikäli loukkaantuu 25.8., maksetaan vain elokuun loppuun eli ei enää syyskuuta. Aloitus samalla ohjeella kuin uusi pelaaja.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Tauolla olevia pelaajia laskutetaan saman käytännön mukaan, eli ilmoituksesta vielä seuraava kuukausi laskutetaan normaalisti (jonka saa myös olla mukana toiminnassa). Sen jälkeen laskutus loppuu siihen asti, kunnes palaa tauolta.