Pojat 11

Poikien 2011-syntyneiden joukkue perustettiin syksyllä 2017. Huhtikuun alussa 2018 joukkueessa pelaa noin 30 poikaa. 

Joukkueena yritämme oppia jalkapallon perustaitoja kuljettamista, syöttämistä, pallohallintaa, puolustamista ja maalintekoa. Kentällä ja kentän ulkopuolella meille on tärkeää olla ystävällisiä joukkuekavereille sekä vastustajille. Joukkue lähtee keväällä Espoon liigaan kolmella joukkueella ja ottaa osaa myös kesän Helsinki Cupiin.

Kesäkaudella 2018 treenaamme tiistaisin klo 17.00-18.00 Lahnuksen kentällä, torstaisin 18.00-19.00 Lahnuksessa sekä viikon peleistä riippuen myös sunnuntaisin 13.00-14.30 Metsämaan kentällä. Tarkemmat infot treeneistä myClubissa.

Joukkueeseen otetaan jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Mikäli teillä pieni pelaaja on vielä epävarma siitä haluaako jalkapalloa harrastaa, niin treenejä voi tulla katsomaan. Peli-ilo tarttuu varmasti. Lupaamme myös kehua ja kannustaa jokaista. Ennen tuloa on hyvä olla yhteydessä joukkueenjohtaja Niinaan. (niina.reid(at)pep.fi)

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Mikko Oikarinen ja valmennustiimissä mukana ovat myös Kimi, Tapani, Jukka, Pete ja Toni. Lisäksi otamme aina katsomosta vanhempia apuun tarpeen mukaan. Jokaiselle vanhemmallekin on tässä harrastuksessa puuhaa, joten mukaan vaan ;)