Nassikkafutis

Nassikkafutis käynnistyy 
toukokuussa 11.5.2021! 

Yli 3 miljardia ihmistä ei voi olla väärässä, jalkapallossa on sitä jotakin. Jalkapallo on erinomainen harrastus kaiken ikäisille, lajissa saat monipuolista kuntoilua, treenaat osana joukkuetta ja kehityt sekä yksilönä että joukkuepelaajana.

PEPin järjestämä suosittu Nassikkafutis starttaa taas 11.5.2021 klo 18:00 Metsämaan kentällä.
Nassikkafutis on tarkoitettu 4 - 5 vuotiaille jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Harjoitukset pidetään elokuussa Metsämaan jalkapallokentällä tiistaisin klo 18-18.45. Kuukauden jakson jälkeen perustamme kaikille halukkaille oman ikäluokkajoukkueen.

Kerhon pääasiallinen tavoite on tutustuttaa lapset leikkien ja erilaisten harjoitteiden kautta jalkapalloilun kiehtovaan maailmaan, sekä antaa lapsille hyvät lähtökohdat siirtyä mukaan varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Varusteiksi riittää kesäkaudella; hyvät jalkineet (nappikset ei välttämättömät), juomapullo, sekä sään mukainen vaatetus.

Vetäjinä toimivat seuran työntekijät ja vanhimmat junioripelaajat.
Hinta: 120€


Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoa ja apua ilmoittautumiseen valmennuspäällikkö Timo Pärnäseltä.

Timo Pärnänen
Valmennuspäällikkö
0400 860 232
timo.parnanen@pep.fi

Pohjois-Espoon kotijoukkue

PEP eli Pohjois-Espoon Ponsi on meidän alueen oma seura. Treenaamme kesäisin Kalajärvellä, Lahnuksessa ja Niipperissä. PEP on Olympiakomitean Tähtiseura, joka kertoo valmennuksen ja seuran tasosta. Lisäksi olemme FC Espoon kasvattajaseura, joten PEP:stä on mahdollista ponnistaa aina ammattitasolle asti.

Nassikkafutis on lapsen ensikosketus jalkapalloiluun, ja ammattitaitoiset valmennuspäällikkömme starttaavat aina uuden ikäluokan alkuun. Nassikkafutis tähtää ikäluokkajoukkueen perustamiseen ja tavoitteena on, että mahdollisimman moni jatkaa harrastusta.

PEP-perhefutis aloittaa 3.6.2021 klo 18 - 19.00 toimintansa Haarssinpuiston kentällä. Perhefutiksessa huoltaja on mukana toiminnassa yhdessä lapsen kanssa. Tämä on loistava tapa tutustua kuningaslajiin viettämällä laatuaikaa yhdessä lapsen kanssa. Heinäkuu on taukoa ja toiminta jatkuu taas 5.8 - 26.8.2021 saakka. Perhefutiksen hinta on 100€/huoltaja & lapsi.

 Voit ilmoittautua mukaan täältä: https://pep.myclub.fi/groups/41091/events/3020095?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1