Leirit

Pohjois-Espoon Ponsi järjestää vuosittain jalkapallopainotteisen urheiluleirin heti koulujen kesäloman alussa. Leiriviikon aikana harjoitellaan jalkapallotaitoja vaihtuvien teemojen mukaisesti ja pelataan pienpelejä.

Leiri on tarkoitettu kouluikäisille tytöille ja pojille. Aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvitse olla.

Ohjaajina toimivat seuran valmennuspäälliköt sekä nuoret kesätyöntekijät.

Kesäleiri 2024 vol 1 pidetään 10. - 14.6 klo 09:00 - 15:00. Leiri tarkoitettu koululaisille (2016 syntyneille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille). Osallistuminen ei edellytä aiempaa jalkapallotaustaa, sillä leirillä on paljon muitakin aktiviteettejä kuin futis.

Mukaan tarvitset juomapullon, pallon, sekä säänmukaiset varusteet ja reipasta mieltä.

Leirin ohjaajina toimivat seuran työntekijät, sekä kesätyöntekijät.

Hinta on 140€, joka sisältää lounaan ja leiripaidan.

Tervetuloa mukaan kesän odotetuimpaan tapahtumaan!

Ilmoittautuminen (tämän linkin kautta rekisteröityminen myclubin jäsenhallintarekistriin, ei joukkueiden jäseneksi): https://pep.myclub.fi/groups/72254/events?pagination%5Bper%5D=50&pagination%5Bpage%5D=1&active_tab=timeline


Kesäleiri vol 2 pidetään 5.-7.8 klo 10:00 - 14:00. Leiri tarkoitettu koululaisille (2017 syntyneille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille). Osallistuminen ei edellytä aiempaa jalkapallotaustaa, sillä leirillä on paljon muitakin aktiviteettejä kuin futis.

Mukaan tarvitset terveelliset eväät, juomapullon, pallon, sekä säänmukaiset varusteet ja reipasta mieltä.

Leirin ohjaajina toimivat seuran työntekijät, sekä kesätyöntekijät.

Hinta on 80€. 

Ilmoittautumislinkki leirille: https://pep.myclub.fi/groups/72255/events?pagination%5Bper%5D=50&pagination%5Bpage%5D=1&active_tab=timeline