Korona-epidemian vaikutukset

Viimeksi päivitetty 23.3.2020

Tälle sivulle on koostettu tietoa Korona-epidemian vaikutuksista Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toimintaan. Kaikki alla esitetyt toimet ovat varotoimenpiteitä joilla ennaltaehkäistään korona-viruksen leviäminen, seurassa ei ole toistaiseksi todettu yhtään virustartuntaa.

PEP Harjoitustoiminta

Kaikki harjoitus- ja joukkuetoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Tämä koskee harjoituksia, kokouksia sekä pelejä jne. yhteistä toimintaa.

FC Espoo

FC Espoon talvisarja on toistaiseksi keskeytetty. 

FC Espoon harjoitustoiminta on toistaiseksi keskeytetty.

Muu jalkapallotoiminta

Kaikki jalkapalloliiton alainen harrastustoiminta on toistaiseksi keskeytynyt, eli käytännössä kaikki turnaukset on tällä hetkellä peruttu tai siirretty myöhemmäksi. Joukkueenjohtajat tai muut tapahtumiin yhteyshenkilöksi ilmoitetut henkilöt saavat tarkempaa tietoa eri tapahtumista suoraan tapahtumajärjestäjiltä.

Pelaajiemme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten emme suosittele mihinkään jalkapallotapahtumiin osallistumista sinä aikana, kun PEP on keskeyttänyt toimintansa epidemian rajoittamiseksi.

Koulujen välinen jalkapalloturnaus

Pohjois-Espoon Ponsi järjestää koulujen välisen jalkapalloturnauksen 5.-6.5.2020 ja ilmoittautuminen turnaukseen on avoinna.

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemian kehittymistä ja tapahtuma perutaan tai siirretään myöhemmäksi matalalla kynnyksellä, jos on syytä epäillä turnauksen olevan terveysriski sen osallistujille. 

Varmistakaa, että ilmoittautumisen yhteydessä antamanne sähköpostiosoite on sellainen, jota seuraatte aktiivisesti. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse.

Nassikkafutis

Uusi ikäpolvi aloittaa Nassikkafutiksen tämän hetkisen aikataulun mukaan toukokuussa ja ilmoittautuminen on normaalisti avoinna. 

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemian kehittymistä ja nassikkafutiksen aloitusta siirretään myöhemmäksi, jos on syytä epäillä aikataulun mukaisen aloituksen olevan terveysriski sen osallistujille.

Mikäli aikatauluihin tai kestoihin tulee muutoksia, ilmoittautuneilla on oikeus perua osallistumisensa ja kaikki osallistumismaksut laskutetaan vasta, kun Nassikkafutiksen järjestyminen on varmistunut.

Kesäleiri

PEP kesäleiri järjestetään kesäkuun toisella viikolla ja sen ilmoittautuminen on avoinna MyClubissa.

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemian kehittymistä ja kesäleiri perutaan matalalla kynnyksellä, jos on syytä epäillä sen olevan terveysriski osallistujille.

Omatoiminen harjoittelu

Espoon kaupunki on sulkenut kaikki liikuntapaikat ja kentät - eli myös Metsämaan ja Lahnuksen kentät ovat virallisesti suljettu. Suosittelemme tässä tilanteessa harjoittelua kotioloissa, esimerkiksi omalla pihalla, yksin tai oman perheen kesken.

Alla muutamia malleja omaehtoiseen harjoitteluun, joita on helppo toteuttaa  itsekseen.