Stadium

Stadium on Pohjois-Espoon Ponnen varustetoimittaja vuodesta 2019 eteenpäin.

Stadium Bonus seuralle

Stadiumin varustesopimuksen myötä, voimme kerryttää kaikista Stadiumin ostoista bonusta seuralle tai omalle joukkueelle. Tämä seuralle/ joukkueelle tuleva bonus kertyy henkilökohtaisen bonuksen lisäksi, eli saatte edelleen ostoista saman bonuksen itsellenne kuin normaalistikin. Lisäksi kuka tahansa Stadiumin asiakas voi antaa tukea PEP:lle, eli voitte rekrytä vaikka koko suvun tai naapuruston tukemaan seuraa/ joukkuetta.

Jos olette jo Stadiumin kanta-asiakkaita löytyy stadium.fi osoitteesta Omien sivujen takaa osio "Tue seuraasi", josta löytyy "Etsi seura" hakulaatikko. 

Seura löytyy nimellä Pohjois-Espoon Ponsi ry (haulla PEP ei löydy mitään). 

Kun olet valinnut seuran, valitse lajiksi PEP ja seura kohdasta voit valita oman joukkueesi, tai mikäli haluat tukea koko seuraa, valitse seurakortti-vaihtoehto. Jos haluat tukea useampaa joukkuetta, sekin onnistuu. Valitse tähän kaikki joukkueet joille haluat tukesi menevän ja Stadium jakaa bonuksen (3%) automaattisesti kaikkien valitsemiesi tukikohteiden kesken.

Jos et vielä ole Stadiumin kanta-asiakas kannattaa ehdottomasti liittyä. Liittyminen ei maksa mitään eikä lompakkoon tule välttämättä yhtään lisää bonuskortteja, koska tässä voi käyttää esim. ajokorttia.