PEP valmentajien ensimmäinen kehittymisprojekti saatu maaliin

8.2.2023

Ensimmäinen valmennuksen kehittymisprojekti on saatu onnistuneesti päätökseen. Projektin aikana Anu ja Jore (valmennusosaamisen kehittäjä Jorma Granqvist Palloliitosta) olivat mukana harjoituksissa kehittämässä valmentajia lasten aktiivisen liikkumisen ja innostavan valmennuksen lisäämiseksi.

Harjoitusten aikana ja jälkeen käytiin läpi ydintaitoja,  joilla pystytään vaikuttamaan lasten heittäytymiseen ja onnistumiseen harjoitteissa. Välillä pohdittiin yhdessä yksittäisiä asioita, jotta kentälle saatiin lisää liikettä. Esimerkiksi "Mistä pallot tulevat?", ”Montako pelaajaa pelissä?”, ”Miten annan palautetta pelaajalle?” tai ”Mikä vaikutus palautteella on lapsen tekemiseen?”.


 Valmentajat kehittyivät projektin aikana hurjasti ja antoivat palautekyselyssä positiivista palautetta projektista:

Projekti oli minulle hyödyllinen, koska mielestäni kehityin valmentajana projektin ansiosta”

“Todella hyvä projekti, varsinkin juuri aloittaneena valmentajana tunsin saavani kuukauden verran kokemusta, joka palautteesta ja treenistä.”


Palautteiden ansiosta seuraavaa valmentajan kehittymisprojektia on kehitetty toimivammaksi ja selkeämmäksi. Ydintaidot käydään läpi muutama kerrallaan ja Anu ja Jore toivottavat valmentajat tervetulleeksi projektiin. Projekti starttaa maaliskuussa ja ilmoittautumislomake löytyy valmentajien sähköpostista.