Pohjois-Espoon Ponsi etsii junioripäällikköä

14.3.2021

Pohjois-Espoon Ponsi (PEP) on etenkin lapsiin ja nuoriin panostava vireä jalkapalloseura. Seuramme toiminnassa on mukana noin 400 aktiivista harrastajaa ja yli 100 vapaaehtoista. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat iloisuus, kehittyminen, tasapuolisuus ja yhteisöllisyys. Olemme alueemme merkittävin lasten ja nuorten liikuttaja ja teemme aktiivisesti yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa. Olemme FC Espoon kasvattajaseura ja tarjoamme selkeän pelaajapolun myös kilpajalkapalloon.

Etsimme seuraamme uutta junioripäällikköä taataksemme nuorille jalkapalloilijan aluille mahdollisimman laadukkaan ja innostavan ympäristön sytyttämään jalkapallon pelaamisen kipinä roihuaviin liekkeihin. Junioripäälliköllä on merkittävä rooli paikallisen toiminnan kehittämisessä, valmennuslinjan toteuttamisessa ja jäsenmäärän kasvattamisessa uusien ikäluokkien myötä.

Vastuullesi kuuluu aloittavan ikäluokan toiminnan käynnistäminen ja suunnittelu, nassikka- ja perhefutiksen suunnittelu, organisointi ja vetäminen, koulujen sekä päiväkotien kerhojen ja tapahtumien toteuttaminen. Lisäksi tuet muiden nuorimpien ikäluokkien toimintaa ja suunnittelet sekä toteutat valmennuspäällikön kanssa seuran leirejä, turnauksia ja muita tapahtumia .

Tarjoamme hyvän, kehittyvän ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kouluttautua ammatillisesti. Lisäksi saat tehtäviisi seuran sekä seuran valmennuspäällikön täyden tuen.

Toivomme sinulla olevan intohimoa ja pelisilmää lasten kehittämiseen, palavaa kiinnostusta jalkapalloon sekä ymmärrystä seuratoiminnan haasteista. Olet valmis tuomaan myös omaa näkemystä jalkapallon harrastamisen kehittämiseen sekä tarvittaessa haastamaan vallalla olevia käytäntöjä.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde vakituinen. Seuran kotikenttä ja seuramaja toimistoineen sijaitsee Metsämaalla Kalajärvellä. Valittavalta henkilöltä tarkastamme rikosrekisterin. Aloitus sopimuksen mukaan tämän kevään aikana. Lisätietoja tehtävästä sekä seurasta saat seuran valmennuspäällikkö Timo Pärnäseltä p. 0400 860 232 tai seuran puheenjohtaja Kimmo Vilskalta p. 050 567 0539. Hakemukset viimeistään 11.4. sähköpostilla osoitteeseen kimmo.vilska@pep.fi