Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

Uutisia

PEP:n tytöillä oli loistava menestys SM-taitokisoissa Porissa. Annika Huhta oli upeasti sarjansa 3. henkilökohtaisella kultamerkillä. Lyyti Puttonen sai myös loistavasti henkilökohtaisen kultamerkin. Anna Saikkonen täydensi tyttöjemme menestystä henkilökohtaisella hopeamerkillä. Lämpimät Onnittelut taitaville nuorillemme!
Annika Huhta 2. sija, Anna Saikkonen 4. sija, Ville Mäihäniemi 6. sija, Siru Reijola 7. sija ja Linda Wasenius 9. sija (hopea) omisssa ikäluokissaan kultamitalisuorituksin. Yhteensä 20 pelaajaamme ylsi mitaleille 1700 kilpailijan joukossa. Lämpimät onnittelut taitaville nuorille, valmentajille ja kotitukijoukoille!
Lämpimät Onnittelut Annika Huhta ja Pilvi Savolainen (PUMA -Liigaan), sekä Siru Reijola, Lotta Kähkölä ja Ella Taurovaara (alueellisille harjoituspäiville).
Vuoden 2013 Taitokilpailut pidetään 31.10 - 3.11.2013 Laaksolahden jalkapallohallissa. Taitokilpailuun osallistuvat ikäluokat F8-C15 (2005-1998 syntyneet). Vähintään pronssimerkin seuran kilpailuissa suorittaneet ovat oikeutettuja osallistumaan piirin kilpailuihin. Ilmoittautuminen seurasta tehdään keskitetysti piiriin jp.jaoston toimesta 16.10 (Kari. K.)
Pohjois-Espoon Ponsi on tänään nimennyt Niipperin koulun kummikoulukseen. Toiminnan päämääränä on vahvistaa koulun, harrastustoiminnan ja kotien paikallista yhteistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.
RSS ATOM